3 Tips voor het dragen van heren loafers

heren loafers

Heb je wel eens gehoord hoe je heren loafers moet dragen? Het is goed om je daar eens in te verdiepen en dat kan door te kijken naar Genti footwear. Misschien heb je op dit moment alleen maar nette veterschoenen en een paar sneakers. Het is dan goed om eens wat verder te kijken want er zijn nog veel meer mogelijkheden. De loafer is een mooie aanvulling en daar ga je dan ook echt geen spijt van krijgen. Ga maar eens kijken want je kunt deze met een casual outfit dragen maar ook met een chique outfit. Een goede instapper is daarom wel van belang, dus benieuwd hoe je het moet dragen? We hebben de 3 ultieme tips voor je klaarstaan.

Laat je inspireren

Als je inspiratie wil ga dan een kijkje nemen bij Genti.clothing. De eerste die tip die wij voor je hebben gaat over een casual look met loafers. Draag er dan een mooie lichte jeans bij, en dan is dat een hele mooie outfit voor de zomermaanden. Als je dan ook nog een polo gaat dragen in de kleur van je loafers, dan is dat echt perfect! 

Semi-netjes kan ook!

Misschien draag je graag een lichte zandkleur en dan horen daar klassieke details bij die je outfit dan net dat beetje extra geven. Draag je ook graag een nette chino? Een linnen overhemd erbij? Mocht het dan nog eens echt tropisch worden, want in Nederland ook gewoon kan, dan kun je een overhemd kiezen met korte mouwen. Lekker een wandeling maken of dineren, jij hebt je outfit al compleet! 

Pak en loafers, kan dat ook?

Dan is er nog een laatste tip voor jou, je moet namelijk ook loafers onder je pak want dat kan heel goed! Je kiest een veilig donkerblauw pak, en dan draag je daaronder een nette instapschoen. Dit is toch heel stijlvol? Je zou deze outfit nog kunnen combineren met een clean wit overhemd, draag dan geen stropdas. Je ziet er netjes uit en je kunt je overal vertonen.

Neem de tijd om te kijken wat er bij jou past, waar voel je je veilig en fijn bij? Het moet ook comfortabel zijn en daarnaast moet het bij je passen. Je hebt een bepaalde gelegenheid voor ogen en daarvoor zoek jij een passende outfit, je weet nu wat je moet doen en geniet dan van het moment als het eenmaal zover is.