Passende sokken vinden voor jouw schoenen

Je hebt mannen die dragen louter All Star Converse schoenen. Echt van die indie/alternatievelingen/hipsters. En dan heb je mannen die dragen alleen maar Nike basketbal schoenen of Air schoenen. Sommige mannen zweren dan weer bij de desert boot. Enfin, wat je schoenen keuze ook is. Je wilt er sokken bij dragen. Maar welke sokken? En hoe match je deze op een propere wijze zodat je geen afbreuk doet aan je schoenen? Dat gaan we bespreken in dit artikel.

Enfin, voor al die sneaker dragers. Het legt voor de hand om te kiezen voor sneaker sokken. De naam zegt het immers al, sneaker plus sokken, dus die draag je idealiter bij je sneakers. Simpeler dan dit kunnen we het niet maken. Maar het is niet zo dat je sneaker sokken alleen maar bij sneakers mag dragen. Ook andere type schoenen gaan goed gebaat bij sneaker sokken. Denk aan Nike schoenen of andere sportieve schoenen uitvoeringen. Maar ook de outfit speelt een rol. Draag je een korte broek, dan zouden we zeker aanbevelen om sowieso voor sneaker sokken te gaan. Goede sneaker sokken merken zijn o.a. Falke en Burlington. Deze zijn verkrijgbaar bij hemdvoorhem. Het toffe aan sneaker sokken is dat je eigenlijk elke kleur die je maar wilt kan kiezen of welke print dan ook. Dit omdat sneakersokken doorgaans niet zichtbaar zijn. Daardoor worden ze ook wel invisible sokken genoemd, van het Engelse woord voor onzichtbaar.

Voor meer formele en nette gelegenheden waarbij je deftige zwarte zaken schoenen draagt zijn sneaker sokken echter niet zo een goede keuze. Voor dat soort gelegenheden kun je beter kiezen voor normale lengte sokken, zoals hemdvoorhem.nl/herensokken. Het is lastig uit te leggen maar zakelijke schoenen en sneakersokken past gewoon niet goed bij elkaar. Een andere optie, zijn kniekousen. Nog extremer, want nog langer. Kniekousen onder een pak kunnen ook goed. Maar dit is een persoonlijke keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *