Praktisch en charmant met Le Chameau laarzen

Wie zoekt naar laarzen die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens mooi eruitzien, kan zich misschien wel verblijden met Le Chameau laarzen. Dit Franse merk bestaat al bijna 100 jaar en heeft zich in die tijd dan ook weten neer te zetten als een merk dat producten naar kwaliteit aflevert. Le Chameau laarzen kun je gebruiken op allerlei momenten. Of je nu zoekt naar jachtlaarzen, ze aan wil tijdens het vissen of gewoon comfortabele laarzen zoekt om te wandelen zonder natte voeten.

Waterdicht en verschillende pasvormen

Le Chameau laarzen zijn namelijk waterdicht, maar dat niet alleen. Het merk weet zich ook te onderscheiden door verschil te maken in dames- en herenlaarzen. De dameslaarzen van Le Chameau zijn bijvoorbeeld wat smaller. Door verschillende pasvormen aan te bieden, kun je altijd een goed passende laars vinden die lekker zit en waar je lang mee kunt doen. De laarzen van Le Chameau zijn van natuurrubber en kunnen jarenlang meegaan zolang je voorkomt dat het rubber uitdroogt. Dat voorkom je simpelweg door de laarzen geleidelijk te laten drogen in plaats van in de zon of bij de verwarming.

Geïsoleerd of met rits

Met een natuurrubber buitenkant houden Le Chameau laarzen je voeten droog en met de neopreen zool zorgen ze voor een comfortabele loop. Daarnaast zijn er bepaalde modellen die ieder een eigen extra detail hebben dat ze handig maakt voor verschillende doeleinden. Zo heeft de Vierzonord verschillende diktes neopreen, waarbij geldt hoe dikker, hoe beter geïsoleerd. Handig voor in koude gebieden bijvoorbeeld. Voor een rits bij je laars kies je de Chasseur. Ook bij de laarzen met rits hoef je je geen zorgen te maken over natte voeten, deze is namelijk waterdicht.

Alledaagse laarzen of lieslaarzen

Voor meer alledaags gebruik zonder poespas heb je de Giverny. Bij dit model staat comfort op de eerste plaats. Tot slot is er nog de Deltanord. Dit model van Le Chameau laarzen is een lieslaars. Hiermee kun je dus gerust het water inlopen. Met name voor vissers is dit een uitkomst, maar dat hoeft natuurlijk niet. Op de zool zit kopervijzel, waardoor je stevig in de grond staat terwijl je in het water bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *