Welke schoenen staan stijlvol onder skinny jeans?

Deze ontbreekt vrijwel bij geen enkele vrouw in haar jeanscollectie: de skinny jeans. Een ‘skinny’ is een nauwsluitende broek met smalle pijpen, waardoor automatisch de aandacht op je benen en schoenen ligt bij het dragen van skinny jeans. Ook mannen kunnen prima een skinny jeans dragen met leuke schoenen eronder. Maar welke schoenen staan stijlvol onder skinny jeans?

Onder een skinny kunnen zowel stoere, chique als vrouwelijke schoenen gedragen worden. Een enkellaars of ballerina is prima, maar ook chelseaboots of cowboylaarzen kunnen prima gecombineerd worden onder een skinny jeans. En dan vergeten we uiteraard de belangrijkste en meest bekende schoenensoort nog: de sneaker.

Kies voor nauwsluitende schoenen

Omdat een skinny jeans vaak nauwsluitend om je benen heen valt, is het ook mooi om er nauwsluitende schoenen onder te dragen, zoals enkellaarsjes, chelsea boots of hogere veterlaarzen. Deze laarzen sluiten mooi aan, wat de outfit een trendy uitstraling geeft en ervoor zorgt dat de nadruk op je benen en schoenen komt te liggen. In de zomer zijn ballerina’s of sneakers leuk om te dragen onder een skinny jeans. 

Sneakers onder skinny jeans

Uiteraard kunnen sneakers altijd, deze worden dan ook veelal gecombineerd met een skinny. Dit kan een stoere Nike, Puma of Adidas sneaker zijn, maar ook een klassieke Vans sneaker. Deze sneakers en Vans schoenen zijn online in vele webshops verkrijgbaar. Ook minder bekende sneakermerken kennen verrassend leuke, trendy en modieuze modellen die je eenvoudig onder elke (skinny) jeans kunt dragen. 

Sinds de coronaperiode is de interesse in online schoenen kopen enorm toegenomen. Door het noodgedwongen niet kunnen passen in winkels, grijpen mensen massaal naar de online winkelmand om schoenen voor onder een jeans of leuk jurkje te bestellen. We blijven uiteraard toch vrouwen en vrouwen kunnen nu eenmaal niet zonder schoenen en zullen altijd de behoefte hebben om hun schoenencollectie aan te vullen naarmate er weer een ander seizoen nadert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *