Zo kies je de bruidsjurk uit je dromen

Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Je bruiloft wordt hoogstwaarschijnlijk één van de mooiste en meest memorabele dagen van je leven. Je wilt er op die dag natuurlijk piekfijn uitzien. Wij geven je in dit artikel een aantal tips. Samen gaan we op zoek naar de mooiste bruidsmode in Almere. Lees verder!

Oriëntatie

Ga op onderzoek uit en zoek plaatjes bij elkaar voor een moodboard. Het is het makkelijkst om dit op Pinterest te doen. Als je het nog lastig vindt om een jurk te bedenken kan je ook beginnen met een sfeer die je wilt dat jouw bruiloft uit gaat stralen. Vervolgens kun je in die sfeer op zoek naar mooie jurken. Pinterest biedt enorm veel inspiratie, maar de jurken die daar staan zijn veelal onmogelijk duur. Wanneer je een beetje voor ogen hebt wat voor type jurk je wilt kun je dus het best verder kijken op de website van bruidswinkels, zoals D’Amore.

Stem af met je partner

Het gaat misschien om jouw bruidsjurk, maar het is jullie huwelijk. Stem af met je partner wat hij of zij mooi vindt staan bij jou. Willen jullie een klassieke lange witte jurk, of juist modern: kort en gekleurd. Officieel hoor je niet samen een bruidsjurk te kopen, maar een beetje lak aan traditie en wel gewoon samen shoppen kan heel leuk zijn. Wanneer dat mogelijk is, is het leuk om beiden een outfit te kiezen met een zekere cohesie.

Bepaal het budget

Trouwen is al behoorlijk duur en hoe belangrijk je bruiloft ook voor je is: je moet het wel kunnen betalen. Bruidsjurken kosten minimaal een paar honderd euro, maar de prijs kan ook best oplopen tot een paar duizend euro. Hoeveel geld heb jij over voor een jurk die je in je hele leven maar één keer aantrekt. Hecht je veel sentimentele waarde aan de jurk, dan is het het geld wel waard. Je kan er ook voor kiezen om een wat minder dure jurk te kopen en meer geld over te houden voor catering of de band.

Sluit geen compromissen

Ten slotte is het voor de dag van je leven belangrijk dat je geen compromissen sluit. Jouw jurk moet perfect zijn. Heb je een mooie jurk gevonden, maar sluit iets net niet helemaal mooi aan of zit er een detail op dat je niet zo mooi vindt? Doe jezelf een lol en laat het vermaken. Zo voel je je met jouw ideale jurk een prinses op je eigen bruiloft. Kijk eens online naar een aantal bruidswinkels om wat inspiratie op te doen!